<h2>VICKY-F II</h2><p>Ημερίσιες κρουαζιέρες Παξοί - Αντιπαξοί - Σπηλιές. Στην φημισμένη Πάργα, θα βρείτε το σκάφος μας “Vicky-F 2” που καθημερινά πραγματοποιεί μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες και εκδρομές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.vicky-f2.com/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>VICKY-F II</h2><p>Ημερίσιες κρουαζιέρες Παξοί - Αντιπαξοί - Σπηλιές. Στην φημισμένη Πάργα, θα βρείτε το σκάφος μας “Vicky-F 2” που καθημερινά πραγματοποιεί μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες και εκδρομές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.vicky-f2.com/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>VICKY-F II</h2><p>Ημερίσιες κρουαζιέρες Παξοί - Αντιπαξοί - Σπηλιές. Στην φημισμένη Πάργα, θα βρείτε το σκάφος μας “Vicky-F 2” που καθημερινά πραγματοποιεί μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες και εκδρομές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.vicky-f2.com/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Εκδρομή 1

Εκδρομή 1
Πάργα - Λογγός - Λάκκα - Υπαπαντή - Αχαϊ - Ορθόλιθος - Βουτούμι - Γαϊος - Πάργα

 
Αφήνουμε την Πάργα κατά τις 10 το πρωί. Μετά από μία ώρα φτάνουμε στο Λόγγο, το μικρότερο από τα τρία βασικά χωριά, και είναι πραγματικά γραφικό. Οι ταβέρνες και τα μπαρ έχουν ένα ξεχωριστό στυλ και εκεί «χτυπά» η καρδιά αυτού του χωριού. Εδώ μένουμε για λίγο και μετά σαλπάρουμε για τη Λάκκα. Αυτό το φυσικό λιμάνι είναι ένα απάνεμο αγκυροβόλι με πεντακάθαρα νερά. Στη Λάκκα θα μείνουμε μιάμιση ώρα για να κολυμπήσετε και να γευματίσετε σε μια από τις μικρές παραδοσιακές ταβέρνες. Οι γκρεμοί με τις κοφτερές άκρες που μοιάζουν με πύργους είναι γεμάτοι σπηλιές. Θα επισκεφτούμε τρεις από αυτές: Την Υπαπαντή και τον Ορθόλιθο. Η θέα από εδώ σε συναρπάζει. Το ταξίδι συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντιπάξους με τις ρηχές αμμώδεις παραλίες που μοιάζουν να είναι από χρυσάφι. Στο Βουντούμι, μας δίνεται η ευκαιρία για μία δεύτερη βουτιά στα καταγάλανα νερά.
 
Τελειώνοντας το ταξίδι φτάνουμε στο Γάιο την πρωτεύουσα. Εδώ μπορεί να αγοράσει κανείς μοντέρνα ρούχα, χρυσαφικά και πήλινα, ντόπιες ελιές και ελαιόλαδο. Θα παραμείνουμε στο Γάιο για μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής στην Πάργα.

Φτάνοντας θα νιώσετε την επιθυμία να ξανακάνετε αυτό το όμορφο ταξίδι. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το Παξιότικο γνωμικό που λέει ότι κανείς δεν επισκέπτεται το νησί μόνο μία φορά!
 
 

Ημερήσιες κρουαζιέρες & εκδρομές στο Ιόνιο / Παξοί - Αντίπαξοι - Σπηλιές
Γάιος, Παξοί / Κέρκυρας Τηλ: 2662032114 Κιν: 6944740580